Un bărbat de 22 de ani a fost înjunghiat în Cumpăna. Victima a fost transportată la spital

Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Poliția Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat la Cumpăna, în urma unui conflict între mai multe persoane, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au fost anunțați, duminică, în jurul orei 8.20, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdominală.

Deplasați la fața locului, conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit identitatea victimei, fiind vorba despre un bărbat, de 22 de ani, care ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații între mai multe persoane, în comuna Cumpăna. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, conștient, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiști efectuează cercetări, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, precum și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*