VIDEO Mariana Gâju, despre gestul consilierilor PNL și USR-PLUS de a părăsi ședința Consiliului Local: “Au întors spatele întregii comunități”

Primarul Mariana Gâju. FOTO Paul Alexe

Primarul Comunei Cumpăna, Mariana Gâju, și-a arătat nemulțumirea pe pagina personală de Facebook după ce consilierii locali ai PNL și USR PLUS au părăsit miercuri, 21 aprilie, sala, în timpul ședinței ordinare a Consiliului Local pe luna aprilie, spunând că aceștia au întors spatele întregii comunități.

“Tensiunile, divergențele, vorbele grele și contrele politice nu-și au locul atunci când vorbim despre binele unei comunități, despre proiecte și dezvoltare, despre viitorul copiilor și nepoților noștri. Prin atitudinea revoltătoare și sfidătoare, consilierii locali care au părăsit sala de ședință în timpul dezbaterii proiectelor și bugetului, vitale dezvoltării comunei Cumpăna, nu au întors spatele doar colegilor consilieri din sală, ci întregii comunități care le-a oferit votul de incredere și i-au ales să le reprezinte interesele”, a anunțat Mariana Gâju.

Ea arată că, întrucât ședința de Consiliu Local este publica, oricine poate urmări starea de fapt și trage propriile concluzii.

Este nevoie să ne unim ideile, interesele, ambițiile pentru a crea și dezvolta proiecte în interesul comunei noastre.  Am încurajat întotdeauna și nu prin modul dictatorial, susținerea oricărui punct de vedere pertinent și consider că, atunci când avem argumente solide le putem dezbate și susține cu, curaj. Însă nu voi tolera și aplauda niciodată oamenii care împroșca cu noroi munca unei echipe, care defăimează și spun minciuni.  Întrucat ședința de Consiliu Local este publică, oricine poate urmări starea de fapt și trage propriile concluzii. Am încredere că putem da dovadă de înțelepciune și colegialitate și că, împreuna, putem găsi tonul potrivit pentru a rezolva orice problemă în interesul comunității”, a explicat primarul din Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*