FOTO Eroii României, omagiați la Cumpăna

Ceremonie de Ziua Națională a României la Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Administrația locală din Cumpăna i-a omagiat de eroii României, de 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Naționale.

La Cumpăna, de 1 Decembrie, au fost omagiați eroii, cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt.

Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi, au fost depus coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

„La mulți ani, patria noastră, România!

La multi ani române, oriunde te-ai afla!

Steagul sus române!

Inima sus România!” – a transmis primarul Mariana Gâju tuturor celor prezenţi la manifestare.

Cu această ocazie reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers la locuința lui Ion Ceapa, cetățean de onoare al comunei în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru a îi oferi o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*