A fost redeschisă biblioteca comunei Cumpăna

Comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

A fost redeschisă biblioteca comunei Cumpăna, fiind respectate măsurile de siguranță sanitară și fiind permis accesul în interior pentru cel mult 3 persoane.

Primăria Cumpăna a anunțat că trebuie purtată masca de protecție în bibliotecă și trebuie dezinfectate mâinile la intrare.

“Vă facem cunoscut faptul că s-a redeschis biblioteca comunei Cumpăna. Activitatea se va desfășura respectând normele preventive în vigoare: prezența în interior a maximum 3 persoane, purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor la intrare, distanțarea socială. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*