Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna au plantat arbori în incinta campului școlar din localitate

Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna au plantat arbori. FOTO Primăria Cumpăna

Săptămâna aceasta, Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” marchează “Săptămâna verde” prin activități legate de schimbările climatice și protecția mediului, înăuntru și în afara unității educaționale.

În prima zi a campaniei, elevii din Cumpăna, au participat la plantarea unui număr de 40 de puieți din diferite specii de arbori, în incinta campusului școlar din localitate.

La acțiune, s-au alăturat eforturilor elevilor și primarul Mariana Gâju, cât și directoarele Ionela Baciu și Mărioara Manafu, împreună cu profesorii liceului.

Săptămâna aceasta, zilnic, elevii vor fii implicați în activități tematice: campanii de ecologizare, prezentări, vizite, etc..

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*