FOTO Peste 1300 de elevi au început anul școlar la Cumpăna

Deschiderea anului școlar la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Sute de elevi și preșcolari, insotiti de parinti, bunici, alături de autorități locale, consilieri locali, dascălii unităților de învățământ, consilieri locali, preoți ai comunei Cumpăna și părinți au participat astăzi la deschiderea anului școlar.

Ca în fiecare început de toamnă, clopoțelul a sunat și în comună Cumpăna, atât pentru cei 1370 de elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu, cât și pentru cei mici, începând cu cei înscriși la creșa „Rază de Soare” și terminând cu preșcolarii grădinițelor „Paradisul Copiilor”, „Grădiniță Florilor” și „Grădinița Sfânta Maria”.

În anul școlar 2021 – 2022, unitățile de învățământ din comuna Cumpăna sunt structurate astfel:

– Creșa „Rază de Soare” – 77 copii

– Grădiniță „Paradisul Copiilor” – 80 copii

– Grădiniță „Florilor” – 161 copii.

– Grădiniță „Sfânta Maria” – 200 copii

– Liceul tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – campus școlar și școală centru 1370 elevi.

Clasa pregătitoare – IV, 687 elevi

Clasa V – VIII, 530 elevi

Clasa IX- XII, 77 elevi

Profesională – 76 elevi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*