Peste 2600 de alegători votaseră în Cumpăna până la ora 13

Alegeri în Cumpăna. FOTO Adrian BOIOGLU / Cumpaneni.ro
Alegeri în Cumpăna. FOTO Adrian BOIOGLU / Cumpaneni.ro

Peste 2646 de alegători votaseră în comuna Cumpănă până la ora 13.

Dintre aceștia 1370 erau femei, iar 1276 – bărbați.

De asemenea, pe categorii de vârstă, cei mai mulți alegători au fost în intervalul de vârstă 45 – 64: 529 de bărbați și 537 de femei, urmează alegătorii din categoria 65+ – 405 femei și 343 bărbați. Cei mai puțini alegători sunt din categoriile de vârstă 18 – 24 și 25 – 34.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*